#20 Heerlijke meditatie om je te verbinden met je wezenlijk zelf

De vorige podcast ging over hoe je ademhaling je kan helpen om je te verbinden met je wezenlijk zelf.
 
Deze keer heb ik een mooie meditatie voor je ingesproken waarmee je kunt ervaren hoe dit werkt. Op een heel vriendelijke en toegankelijke manier ontdek je de stilte en de zachtheid in jezelf.
In het eerste gedeelte vertel ik over hoe helend en eenvoudig mediteren is en geef ik een aantal aanwijzingen en tips. Het tweede gedeelte is de door mij ingesproken meditatie.
 
Doe vooral niet te veel je best. Laat je maar een beetje leiden en probeer niet om te stoppen met denken… dat kan helemaal niet. Wees je bewust van het feit dat je denkt, want als je ervaart dat je denkt… dan ben jij dus niet je denken. Je hart klopt, je bloed stroomt en je hoofd denkt…
 
Geniet er van!
 
Wil je meer weten over mij en mijn business, kijk dan vooral even verder op mijn website.

2 reacties op “#20 Heerlijke meditatie om je te verbinden met je wezenlijk zelf”

  1. I was very pleased to uncover this great site. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you bookmarked to look at new information on your blog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top