#22 De mythe van onvoorwaardelijke moederliefde

Moederliefde: het wordt verheerlijkt in onze cultuur. Maar hoe zit het eigenlijk? Is moederliefde wel zo onvoorwaardelijk als altijd wordt aangenomen?
In deze podcast heb ik het over “je best doen” om onvoorwaardelijke liefde te krijgen, waarmee het dus meteen voorwaardelijk is. Bestaat onvoorwaardelijke liefde wel? Ik deel prachtige inzichten over het projecteren van onvoorwaardelijke liefde buiten jezelf terwijl er maar één plek is waar je het kan vinden…
 
Worstel jij met het verlangen naar onvoorwaardelijke liefde? Blijf er niet alleen mee zitten maar neem contact op via info@ingeorlemans.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Ja, ik wil graag meer weten over de invloed van mijn moeder op mijn business en hoe ik belemmerende overtuigingen van vroeger kan helen zodat ik moeiteloos en vol vertrouwen ga ondernemen.

Ik ga je niet spammen en je kunt je altijd weer uitschrijven.