#9 Zorgen voor je moeder, alles alleen moeten én willen doen, en hoe dit je beïnvloedt in je business – met Carla Blijleve

Naar aanleiding van mijn test “zo moeder, zo business” (te downloaden via ingeorlemans.nl) en het bijbehorende mini-journal, onderzoekt Carla de relatie tussen haar moeder en haar business. Ze ontdekt hoe oude denkpatronen en overtuigingen haar in haar latere bedrijf in de weg zaten. En wat dat met vroeger te maken heeft. Maar vooral vertelt ze hoe ze aan al deze oude verhalen voorbij is gegaan. Het is zo fijn om te zien waar je jezelf blokkeert omdat jij ook altijd degene bent die er weer los van kan komen. Meteen even luisteren, dus.

Inge Orlemans - expert in dochter-moeder relaties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Ja, ik wil graag meer weten over de invloed van mijn moeder op mijn business en hoe ik belemmerende overtuigingen van vroeger kan helen zodat ik moeiteloos en vol vertrouwen ga ondernemen.

Ik ga je niet spammen en je kunt je altijd weer uitschrijven.