LIEFDEVOL LEIDERSCHAP
OVER JE LEVEN

INTENSIEVE TRAININGSDAG

(alleen voor vrouwen)

8 maart 2020

Zet de stap van leven vanuit je hoofd naar
leven vanuit je hart!

Ontdek wat jou belemmert om volledig vrij van het leven te genieten
en ervaar wie je bent zonder oordelende en stressvolle gedachten.

Wil jij je leven leiden vanuit
innerlijke liefde en tevredenheid?

Maar heb je het gevoel dat je al van alles geprobeerd hebt, heel erg je best doet,
maar eigenlijk voortdurend teleurgesteld bent en het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent?

De waarheid over wat een leven vol liefde
en vreugde werkelijk van je vraagt.

Hoe vaak heb jij trainingen en cursussen gevolgd om je fijner te voelen in je werk, je leven, je relaties?

Hoe vaak ben jij bezig geweest met het structureren van je takenlijstjes om regie te krijgen over je dag en je niet meer zo uitgeput te voelen?

Hoe vaak heb jij in je jeugd gewroet, wanhopig op zoek naar de oorzaak van dat knagende gevoel van nooit genoeg zijn?

Al deze pogingen om je te bevrijden van onvrede hebben één ding gemeen: het zoeken naar oplossingen buiten jezelf. Knutselen in de vorm noem ik het.

Na ruim 20 jaar ervaring als trainer en coach en een flinke dosis levenservaring, weet ik dat er uiteindelijk maar één werkelijk probleem is en één wezenlijke oplossing.

Als je je niet volmaakt vrij en liefdevol voelt, betekent het dat je bent afgedwaald van de liefde die je werkelijk bent. En elke oplossing is een terugkeer naar deze liefde.

JIJ kunt de keuze maken om terug te keren naar
de liefde die altijd en onveranderlijk in jou aanwezig is.

Gun jezelf een dag waarop je definitief uit de cirkel stapt van verlangen, proberen, je best doen, je onzeker voelen, oordelen en toch weer teleurgesteld worden!

Ervaar hoe je naar je innerlijke stem kunt luisteren en je kunt verbinden met je wezenlijke zelf. Je zult je negatieve overtuigingen doorzien en meer liefde en vertrouwen voor jezelf en anderen voelen.

Vanuit positieve energie delen we praktische inzichten die je direct helpen om zelf vanuit liefde de regie over je leven te nemen.

Ben jij gecommitteerd om het roer om te gooien en
te leven vanuit je hart in plaats van je hoofd?

Dan wil je deze training niet missen!

8 maart 2020 – 10:30 tot 17:00 uur
Heart House – Bussum

(volledig verzorgd)

Maak NU NOG gebruik van de vroegboekkorting.

Van € 247 voor € 147

Wat anderen zeggen over werken met mij…

Door de training van Inge doorzie ik mijn eigen onzin sneller. Ik kan steeds sneller onderscheid maken tussen wat ik werkelijk voel en waar ik loop te dralen. Daardoor maakte ik een belangrijke keuze in mijn werk en voel ik me veel meer op mijn plek. Wanneer ik nu even de weg dreig kwijt te raken, denk ik aan haar zinnetje: “alleen ikzelf kan me van mijn rust beroven”.

Sanne Vos

Wat een fijn event was het afgelopen zaterdag bij Inge. Ze heeft enorm veel kennis en ervaring in huis en weet die moeiteloos over te brengen. Bijvoorbeeld door de heldere antwoorden en persoonlijke voorbeelden die ze geeft op vragen uit de groep. Door de humor en lichtheid die ze brengt. Door het makkelijk en toegankelijk maken van de filosofie daar waar anderen vaak heel mysterieus doen. Dat maakte dat ik me kon openstellen om naar binnen te kijken en het ene inzicht het andere opvolgde. Heel prettig.

Jean di Pirio

Na deze dag zul je op een heel andere manier kijken naar jezelf en naar de onvrede en problemen in je leven.

En dat is precies wat je nodig hebt om je leven te leiden vanuit innerlijke liefde en tevredenheid.

Ik ben Inge Orlemans

Ik heb een bijzondere reis in mijn leven gemaakt. Door uitdagende gebeurtenissen die op mijn levenspad kwamen, mijn werkervaring als senior consultant bij Ernst & Young en mijn inspiratiebron “een Cursus in Wonderen”, heb ik ervaren dat mijn geluk niet afhankelijk is van omstandigheden buiten mij.

Wat zich ook aandient, ik kies ervoor om er vanuit liefde naar te kijken. Dit heeft voor mij een wezenlijke verandering in mijn leven gebracht en dit deel ik graag met jou. Zodat ook jij liefdevol leiderschap over je leven kan nemen.

Gelukkig zijn betekent voor mij: thuiskomen bij jezelf, bewust zijn van het feit dat je wezenlijk volmaakt bent, dat jouw ware zelf in volmaakte vrede en vreugde is. Dat vrede en vreugde jouw geboorterecht zijn en dus van nature bij jou horen.

“Inge’s aanpak is kernachtig, liefdevol en vol empathie.”

Doordat ik vroeger veel onveiligheid heb ervaren in mijn gezin, was ik steeds op zoek naar bevestiging. Door de aanpak van Inge kijk ik beter naar de overtuigingen die hieronder liggen. Ik zie nu dat ik geen slachtoffer hoef te zijn van mijn jeugd en mijn gedachten. Ik kan er opnieuw voor kiezen om in het hier en nu te leven. Mijn familieleden spiegelen mijn basisovertuigingen en eigenlijk zijn dat cadeautjes. Ik weet nu dat ik alles in mijzelf kan vinden en mijzelf alles kan geven wat ik nodig heb.

Ingrid Klasen

Copyright Inge Orlemans © 2020