Als de relatie met je moeder niet alleen jezelf, maar ook je business belemmert.

Laten we er geen doekjes om winden: je hebt geen makkelijke relatie met je moeder. Daar loop je al je hele leven tegenaan. Je dealt ermee, zo goed en kwaad als het gaat.
Ook in je business hoor je de stem van je moeder: oude boodschappen die je blokkeren en je groei in de weg staan. Kun je daar ooit nog van afkomen? Ja hoor. Echt. En ik help je daarbij.

GRATIS e-book

De impact van je moeder op je business

Veel vrouwen hebben een verhaal over hun moeder – jij ook!
In hoeverre zit dat verhaal jou en je business in de weg? En hoe kan je daar van loskomen?

Button:Download mijn gratis e-book

Inzicht Sessie

Laat jij je moeder je business runnen?

Ontdek in anderhalf uur wie en wat jou écht weerhoudt om vanuit helderheid en vrijheid te ondernemen. Spoiler alert: het is niet je moeder.
Button: boek je Inzicht Sessie

 1-op-1 coachingstraject

Stap uit het verhaal over je moeder

Je bent allang volwassen en tóch zoek je nog steeds de goedkeuring van je moeder; zelfs in je bedrijf. (je best doen, ben je nog steeds bezig met je moeder). Dat wil je voorgoed uit je systeem krijgen, én uit je onderneming.
button: ontdek mijn 1-op-1 traject

 

Inge geeft veel meer dan ik had kunnen bedenken

"Ik had gehoopt op een snelle oplossing, maar werken met Inge biedt handvatten voor een levenslang proces te zijn dat gewoon héél leuk is om te doen. Ik ben verbinding gaan leggen met mezelf én met anderen. Ik heb nu connecties met klanten die ik tot een paar jaar geleden onmogelijk achtte. Het is echt onbeschrijfelijk: een domino-effect van liefde dat ook mijn kant uit gaat. Het traject is absoluut de moeite waard om aan jezelf te geven."
Saskia - coachee moeder-dochter relatie

Meer vertrouwen en verbinding met mezelf.

Ik worstelde al een tijdje met de relatie met mijn moeder en voelde dat dit invloed had op mijn bedrijf. Mijn loyaliteit naar mijn moeder weerhield me heel lang om stappen te ondernemen. Inge gelooft niet in ingewikkelde gesprekken met je moeder. Ze nodigt je uit om naar binnen te keren en – opnieuw – contact te maken met je wezenlijke zelf. Daardoor kreeg ik veel meer zelfvertrouwen. Al de eerste maand nadat ik met Inge aan de slag was had ik meer dan 40 inschrijvingen voor een betaald webinar.

- Saskia Vandenbroeck, Office Confetti, Mentor voor VA's -

Belemmerende overtuigingen Sanne Vos

Licht en lucht in mijn bedrijf en in mij

Eerst kon ik niet geloven dat de verstoorde relatie met mijn moeder, zoveel impact had – zelfs op mijn werk! De prettige kennismaking met Inge maakte dat ik een traject met haar ben ingegaan. Ik leerde tot de kern te komen, wie ben ik nou eigenlijk? Wat is mezelf, en wat zijn gedachten, angsten, beelden die ik heb gecreeerd. Inge is ontzettend lief en tegelijk ook heel direct. Ik werd bewust van alle belemmerende overtuigingen die ik zelf had bedacht, over mijn moeder, maar ook over de mensen om mij heen en mezelf. Ik voelde veel meer ruimte en durf beter voor mezelf op te komen in werksituaties.

- Sanne Vos, zelfstandig ondernemer -

Familiesystemen moeder

Mijn eigen wensen en verlangens ontdekt en gerealiseerd

“Inge is een warme en liefdevolle coach. Ze heeft me doen inzien dat ik me verstopte achter oude verhalen en belemmerende gedachten en dat ik mezelf daarmee goed in de weg zat. Door met haar te werken leerde ik dit ‘stemmetje in mijn hoofd” – dat verdacht veel leek op mijn moeders verwachtingen – te doorzien. Inge hielp mij om mijn eigen wensen en verlangens te ontdekken. Ik sta nu zoveel meer in mijn kracht, mijn omzet is verdubbeld en ik heb eindelijk een goed lopende praktijk met tevreden klanten.. 

- Jean Goldstone, reiki master -

Inge is "the real deal"!

"Inge is er absoluut ongelofelijk goed in om vrouwelijke professionals te doen inzien dat alles waar ze in hun werk in vastlopen (of het nou gaat om conflicten in het team, het niet durven verhogen van hun prijzen of de angst om in het openbaar te spreken) voortkomt uit de complexe relatie met hun moeder. Als je dit inzicht eenmaal hebt, kan je deze overtuigingen helen en je weer verbinden met wie je wezenlijk bent, in plaats van je te laten weerhouden door angst. Als je er klaar voor bent om je eindelijk veilig, waardevol en geliefd te voelen (zelfs als je moeder je geen onvoorwaardelijke liefde en veiligheid heeft meegegeven) en er genoeg van hebt om jezelf steeds weer opnieuw te moeten bewijzen, werk dan met Inge!"
Moeder-dochter relatie ondernemer
Merel Kriegsman
Business coach

Nog meer testimonials (link naar pagina reviews).

Scroll naar top

E-book
Thuiskomen bij jezelf

zodat je wezenlijke zelf helder doorschijnt in alles wat je onderneemt.

Ontdek hoe de relatie met je moeder te maken kan hebben met je business en wat de enige oplossing is om met je belemmerende overtuigingen om te gaan.

BONUS: een prachtige meditatie om je te verbinden met je wezenlijke zelf.

Wil jij dit gratis e-book + meditatie?