Logo Inge Orlemans
Wil jij ook het succes waar je naar verlangt?

Expert in dochter-moeder relaties

Als jij als vrouwelijke ondernemer vastloopt in je business, kán dit te maken met de relatie met je moeder. 

Inge Orlemans no nonsense spiritueel leraar

 

Misschien heb je er nooit bij stil gestaan, maar het vastlopen in je bedrijf kan te maken hebben met oude patronen van vroeger. 

 

Wat je ook doet, het lijkt nooit goed genoeg en dat weerhoud je ervan om zakelijk stappen te zetten.

 

Of het nou gaat over het verhogen van je prijzen, je angst om in het openbaar te spreken of het gevoel dat je goedkeuring van anderen nodig hebt om vooruit te komen. 

 
 

Ontvang mijn GRATIS

Mindblowing
Dochter Moeder Test

En ontdek de invloed die jouw moeder op je leven EN je werk heeft. 

Download de test (het kost je max 5 minuten… echt!)

"Toen ik veel vinkjes aankruiste in de test, was ik best verbaasd. Ik realiseerde me dat de invloed van mijn moeder op mijn leven en mijn werk groter is dan ik dacht. Ik kan hier nog mooie stappen in zetten. Inge, dankjewel."
Lilian Adema
content designer,
zelfstandig ondernemer

Tijd om het succes te krijgen waar je zo naar verlangt

Je zit gezellig met je gezin aan tafel te eten. In plaats van daarna lekker met z’n allen op de bank naar “Boer zoekt vrouw” te kijken, check je nog snel even je mailtjes. Voor je het weet ben je een paar uur verder en slaapt iedereen in huis al. Met een vol hoofd ga ook jij naar bed en lig je nog lang te woelen en te malen. Ergens in je hoofd hoor je een stemmetje; wat je ook doet, het is niet goed genoeg.

Veel van mijn klanten realiseren zich niet dat het vastlopen in je bedrijf te maken kan hebben met een complexe relatie met je moeder en daardoor komen ze niet vooruit. 

 

Door oude gedachtepatronen te doorzien, ga je volmaakt vrij en met plezier ondernemen en het succes krijgen waar je zo naar verlangt. Zonder zware gesprekken of gewroet in je verleden. 

Ik laat je graag zien hoe.

It is not the problem that causes our suffering, it is our thinking about the problem
- Byron Katie -

Vergeef je moeder, vergeef jezelf

Stel je voor dat je een succesvol bedrijf runt en het leven leidt waar je naar verlangt? Als je energie moeiteloos stroomt? Als je je innerlijke kracht aanboort

Geloof me niet op mijn blauwe ogen ...

Licht en lucht in mijn bedrijf en in mij

“Ik was als kind enorm mijn best aan het doen, het was niet goed of het deugde niet. De kritische blik van mijn moeder;  ik deed alles om te kunnen laten zien ‘kijk mam, dit is mij gelukt’. Ik liep op mijn werk voortdurend op mijn tenen, zelfs toen mijn moeder al jaren overleden was. Dat leidde tot een flinke burn-out. Ik herkende het patroon, maar bleef steeds in dezelfde kuil stappen. Pas door de coaching van Inge kon er zachtheid in komen. Kon ik zien dat het een onschuldige vergissing is en dat er niets nodig is en dat ik precies goed ben zoals ik ben. Dat ik helemaal mezelf mag zijn en kan rusten in wat er is. En dat brengt licht en lucht in mijn bedrijf en in mij.”

- Sanne Vos, zelfstandig ondernemer -

Meer dan 40 deelnemers...

“ Mijn moeder heeft altijd het beste met mij voor gehad en me een fijne jeugd bezorgd. Toch worstelde ik ook met onze relatie en had het gevoel dat dit invloed had op mijn bedrijf. Mijn loyaliteit hield me heel lang tegen om stappen te ondernemen.
En toen kwam Inge op mijn pad. Wat me erg aansprak, is dat zij niet gelooft in ongemakkelijke gesprekken met je moeder. Ze nodigt je uit om naar binnen te keren en – opnieuw – contact te maken met je wezenlijke zelf.
Al de eerste maand dat ik met Inge aan de slag was, heb ik een masterclass gelanceerd en waar ik hoopte op 10 deelnemers, schreven er zich meer dan 40 in. Door met Inge aan de relatie met mijn moeder te werken heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen en dat werkt door in mijn bedrijf.”

- Saskia Vandenbroeck, Mentor voor VA's -

Eindelijk een goed lopende praktijk

“Inge is een warme en liefdevolle coach. Ze heeft me doen inzien dat ik me verstopte achter oude verhalen en belemmerende gedachten en dat ik mezelf daarmee goed in de weg zat. Door met haar te werken leerde ik dit ‘stemmetje in mijn hoofd” – dat verdacht veel leek op mijn moeders verwachtingen – te doorzien. Inge hielp mij om mijn eigen wensen en verlangens te ontdekken. Ik sta nu zoveel meer in mijn kracht en heb eindelijk een goed lopende praktijk met tevreden klanten.. 

- Jean Goldstone, psychotherapeut

Jij bent succesvol als vrouwelijke ondernemer en je stapt uit je oude gedachtepatronen waardoor je:

Je hoeft niet te wroeten in het verleden met je moeder.
Ik help je om je belemmerende overtuigingen los te laten zodat je moeiteloos en vol vertrouwen gaat ondernemen zodat jouw business wel gaat stromen.

Online training - Liefdevol Leiderschap Academie - Inge Orlemans

Hoe je met mij kan werken...

Masterclass Vergeef je moeder, vergeef jezelf

GRATIS MASTERCLASS

“3 fundamentele stappen om de relatie met je moeder te helen”

Het wil maar niet boteren tussen je moeder en jou en dat kost een hoop energie. Doe mee als je een fijne relatie met je moeder wilt en ervaar hoeveel rust, ruimte en energie dat je geeft.

Liefdevol Leiderschap Academie | online training | Inge Orlemans

ONLINE TRAINING

Volmaakt Vrije Dochters Academie

Stap voor stap leer je je belemmerende overtuigingen te doorzien en ga je varen op je innerlijk kompas zodat je moeiteloos en vol vertrouwen gaat ondernemen.

1 op 1 coaching - Inge Orlemans

1 OP 1 COACHING

Mijn volledige aandacht helemaal voor jou alleen

Een wezenlijke en blijvende transformatie van “niet goed genoeg” naar “volmaakt vrij”.  Je trekt je droomklanten aan, hebt meer plezier in je werk en daardoor meer omzet. 

10 dingen die je nog niet wist over mij

1
Ik ben allergisch voor zweverig geleuter, ik heb niets met vorige levens en trek niet iedere ochtend een engelenkaart. Maar ik wéét dat ons ware zelf volmaakt vrij is, onveranderlijke liefde. Door je met deze universele liefde te verbinden, transformeert je leven 180 graden. Dat is waarom ik mezelf een no nonsense spiritueel leraar noem.
2
Ik ben geboren met 12 vingers – 2 extra pinkjes – en op de kleuterschool wilde niemand hand in hand lopen met mij. Ze zijn dan ook operatief verwijderd. Als het vriest voel ik nog steeds de littekens vervelend trekken. Thank God dat de winters in Nederland steeds zachter worden.
3
Ik werd vroeger “moeder’s apegatje” genoemd: mijn moeder was mijn alles en ik vond het heerlijk om op haar schoot te zitten. Ik begreep er helemaal niets van dat ze regelmatig raar en onverstaanbaar sprak en zwalkend door de kamer liep. Toen ik ontdekte dat ze alcoholiste was stortte mijn wereld in elkaar. Waarom? Wat deed ik verkeerd? Gelukkig ontdekte ik de kracht van werkelijk vergeven zodat ik niet meer vanuit het verleden, maar vanuit zachtheid naar mijn moeder ging kijken. Onze relatie ontwikkelde zich vanuit machteloosheid naar wezenlijke liefde. Op 27 december 2018 overleed mijn moeder. Heel rustig blies ze haar laatste adem uit in het bijzijn van mijn zoon en mij. Het voelde warm, rustig en vredig.
4
Ik heb Culturele Antropologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en ben gespecialiseerd in vrouwen en machtsrelaties. In de jaren dat ik projecten deed in Afrika werd ik diep geraakt door de kracht en wijsheid van de moeders die ik daar ontmoette. Dat is van invloed geweest op mijn leven: wat een moed, wat een power en wat een geloof in het hier en nu.
5
Ik werkte jarenlang als senior consultant bij Cap Gemini/Ernst & Young waar iedereen een stemmig en sjiek (mantel)pak droeg. Ik niet hoor, ik fladderde rond in een rode linnen broek en was totaal niet geïnteresseerd in de nieuwe lease Audi. Als ik 's middags om 5 uur naar huis ging werd me gevraagd of ik de middag vrij had genomen. Een mooie reden om zzp-er te worden en veel bij mijn zoon te kunnen zijn.
6
Elf jaar geleden haalde ik een kruising herder/rottweiler uit het asiel. Ze vonden hem "onhandelbaar" en hij zou worden afgemaakt. Ik viel als een blok voor hem en noemde hem Donald (tijdperk vóór Trump). We gingen eindeloos trainen en hij leerde me dat als ik vanuit rust grenzen aangaf, hij ALTIJD luisterde. Nu is hij een wijze oude hond en is het een groot geschenk om nog samen met hem te zijn.
7
Ik raak helemaal van de leg als ik een bos bloemen krijg. Geen idee wat ik er mee moet; dat gedoe met afsnijden, voeding erbij en ik heb nooit de goede vaas in huis. En die stank na een paar dagen... jakkie. Bloemen horen voor mij in de tuin te staan, lekker met hun wortels in de aarde.
8
Ik ben een geïnitieerd meditatiedocent en heb een opleiding afgerond in non-duale filosofie. Ik vond het allemaal prachtig maar erg vanuit je hoofd. Want hoe doe je dat in de praktijk, met een gezin, een baan, een hond, het huishouden… Pas nadat "Een cursus in Wonderen" op mijn weg kwam en ik gepassioneerd de lessen ging doen, ontdekte ik dat juist het dagelijks leven mijn leerschool is... super praktisch.
9
De verslaving van mijn moeder zette het hele gezin op losse schroeven. Knetterende ruzies, een moeder die het volledige opgaf en dronken in bed lag, zussen die wegliepen om nooit meer terug te keren. Ik heb daarom mijn eigen familie gecreëerd: de liefste man van de wereld (sorry, die heb ik), de meest geweldige zoon (idem) en schoonste dochter, een geweldige bonus-dochter, 2 prachtige honden en een zelfbenoemde kleine zus.
10
Als kind droomde ik regelmatig dat ik in een kleine, benauwde ruimte woonde, waar ik me niet thuis voelde. Pas later kreeg de droom een prachtige betekenis: in de ruimte was een deur die ik eerder niet gezien had. Ik deed de deur open en liep een stralende, oneindig grote ruimte in.
Previous
Next
Merel Kriegsman

INGE is "the real deal"!

“Inge is er absoluut ongelofelijk goed in om vrouwelijke professionals te doen inzien dat alles waar ze in hun werk in vastlopen (of het nou gaat om conflicten in het team, het niet durven verhogen van hun prijzen of de angst om in het openbaar te spreken) voortkomt uit de complexe relatie met hun moeder. Als je dit inzicht eenmaal hebt, kan je deze overtuigingen helen en je weer verbinden met wie je wezenlijk bent, in plaats van je te laten weerhouden door angst. Als je er klaar voor bent om je eindelijk veilig, waardevol en geliefd te voelen (zelfs als je moeder je geen onvoorwaardelijke liefde en veiligheid heeft meegegeven) en er genoeg van hebt om jezelf steeds weer opnieuw te moeten bewijzen, werk dan met Inge!”

Merel Kriegsman - business coach

Ontvang mijn GRATIS

Mindblowing
Dochter Moeder Test

En ontdek de invloed die jouw moeder op je leven EN je werk heeft. 

Download de test (het kost je max 10 minuten… echt!)

"Na het doen van de test, zie ik dat het niet om de relatie met mijn moeder gaat,
maar om mijn gedachten over haar".
Margreet Verhaar
jurist en schrijfster

Wil je werken met Inge?

Als jij de moed hebt om in het licht te gaan staan...

…en de relatie met je moeder gaat helen. Wat zou je dan doen? Hoe zou je leven en je business er uit zien? Dit zijn de vragen die ik stel aan de vrouwen met wie ik werk. En als ze aan de slag gaan met de antwoorden, gaat hun liefdevolle energie stromen en is alles mogelijk. En dat geldt ook voor jou!

Scroll naar top

Ben jij benieuwd naar de invloed van jouw moeder op jouw business?

Doe dan mijn test en ontdek het in enkele minuten!