Mindblowing inzicht in jouw belemmerende overtuigingen

Ontdek wat er tussen jou en onvoorwaardelijke liefde in staat. 

Waarom is de relatie met je moeder zo belangrijk?

Anders dan alle andere relaties in je leven, is de relatie met je moeder begonnen vanuit eenheid: een fysieke en wezenlijke verbinding; een relatie die in onze maatschappij symbool staat voor onvoorwaardelijke liefde.

Tekorten of oordelen die je in deze allereerste relatie hebt ervaren, leidden tot belemmerende overtuigingen over jezelf. Want, een ander referentiekader dan jezelf heb je niet als je een klein meisje bent; het moet dus wel aan jou liggen.

Deze overtuigingen zijn de bril waardoor je naar de wereld bent gaan kijken. In je latere leven, je relaties, je moederschap, je werk, herhalen deze patronen zich en kunnen je belemmeren om je vrij en dichtbij jezelf te voelen.

En dat is goed nieuws; want als jij degene bent die de bril ooit hebt opgezet, kan je hem ook weer afzetten. Met andere woorden: als jij gevangen zit in het verhaal over je moeder, als jij betekenis hebt gegeven aan gebeurtenissen in het verleden, dan ben jij ook degene die dit kan veranderen.

Het zoeken naar liefde, goedkeuring en bevestiging buiten jezelf is een hopeloze onderneming. Het leidt alleen maar tot nog meer belemmerende gedachten. Want wat je ook doet, het is nooit helemaal goed genoeg.

Er is maar één manier is om je vrij te maken van deze belemmerende gedachten. Niet door je moeder te veranderen, niet door je verleden te herschrijven, niet door een betere versie van jezelf na te streven, 

… maar door naar binnen te keren.

En helder te krijgen wat die belemmerende overtuigingen precies zijn. Want pas wanneer je je bewust bent van iets, kun je er licht op laten schijnen.

The only limits you have, are the limits you believe.
- Wayne Dyer -

Na de “inzicht” sessie

Wat anderen over mij zeggen

Lilian - vrouwelijke ondernemer

Inge, je prikt zo mooi door mijn warboel heen.

Verhelderend om mijn ‘vechten tegen’ om te buigen naar ‘loslaten’ en zijn zoals ik ben. Ik hoef geen goedkeuring buiten mezelf te zoeken: dat geeft me een sereen, zacht en vrij gevoel.  Prachtig hoe je door liefdevol te luisteren laagjes bij me weg pelt waardoor je bij mij zo’n inzicht helder maakt.

- Lilian Adema, grafisch vormgever -

Vrouwelijke ondernemer Hanne

Liefdevol met jezelf aan de slag gaan.

Inge laat je geduldig zelf zien en ervaren wat je aan het doen bent en haar vragen zijn zo dat je zelf vertelt hoe het anders kan. Alleen door liefdevol met mezelf aan de slag te gaan, de regie te nemen kwam ik los van de zich steeds repeterende verhalen en kreeg ik mijn energie en creativiteit weer op volle sterkte. Inge is echt geweldig om als coach te hebben, niet zweverig; ze leidt je echt door jouw proces, liefdevol en professioneel.

- Hanne Lionares, HR manager -

Praktisch

Wat krijg je?

  • een zoomcall van maximaal een uur
  • een inzichtgevende oefening, meditatie of video voor thuis
  • een check-in call na twee weken van max 30 minuten

Wat kost het?

€ 250 exclusief btw

Wanneer?

Je kunt op ieder moment instappen. Na betaling ontvang je een link naar mijn agenda waar je op een door jou gewenste tijd een afspraak kan maken.

moeder-dochter relatie
Belemmerende overtuigingen Yvonne

Inge is ontzettend lief, helder en ook heel direct.

Juist die combinatie maakt haar als mentor heel waardevol. Ik vind het erg prettig om op deze manier tot inzichten te komen, zonder dat het onnodig zwaar voelt.

- Anna de Bruijn, IT consultant -

Scroll naar top