Logo Inge Orlemans

"Als de stem van je moeder je financiële vrijheid belemmert"

Unieke Masterclass om los te komen van oude overtuigingen over geld.

Het ontrafelen van oude gedachtepatronen is veel eenvoudiger dan je denkt.

In deze Masterclass laat ik je zien hoe!

Vul hieronder je naam en e-mail adres in, en ik stuur je jouw persoonlijke link waarmee je mee kan doen aan de live online Masterclass op 31 oktober 2022 van 19.30 – 20.45 uur. 

“Jouw masterclasses zijn veel meer dan een opsomming van do’s en don’ts. Op een heel eenvoudige manier ga je de verdieping in waardoor de inzichten tot een wezenlijke verandering in je denken en handelen leiden.”
Janny di Pirio
Business coach
“Nooit geweten dat mijn relatie met mijn moeder zo’n invloed heeft op mijn "money mindset". Tijdens je Masterclass realiseerde ik me dat ik eigenlijk continu in het "underdog” standje sta en mezelf daardoor veel kleiner maak dan ik ben. En nu weet ik hoe ik hier aan voorbij kan gaan.
Moeder-dochter relatie
Roos van Sen
Dichter
"Je gaat of een heel natuurlijk manier meteen naar de essentie toe en dat voelt puur en krachtig. Het voelt als thuiskomen, zonder dat het zweverig wordt. Een totaal andere manier om naar mijn financiële vrijheid te kijken waardoor ik veel zekerder ben, en dat merk ik aan de keuzes die ik maak.
Jeannie Goldstone
Fotograaf

Unieke Masterclass om los te komen van oude overtuigingen over geld.

In deze Masterclass laat ik je zien hoe!

Het ontrafelen van oude gedachtepatronen is veel eenvoudiger dan je denkt.

Scroll naar top