Unieke Masterclass om los te komen van oude overtuigingen over geld. 

"Als de stem van je moeder je financiële vrijheid belemmert"

Je verlangt ernaar om financieel vrij te zijn. Om te investeren in vastgoed en daarmee een gegarandeerde inkomstenstroom te hebben. 

Maar, “iets” weerhoudt je ervan om je helemaal comfortabel te voelen met (veel) geld verdienen. Belemmerende overtuigingen blokkeren de weg naar financiële vrijheid. 

Diep van binnen weet je waar die overtuigingen vandaan komen. Want je hoort – als je eerlijk bent – daarin nog steeds de stem van je moeder. 

Even checken.

Je hebt meegekregen dat… 

  • geld verdienen hard werken is (“het geld groeit me niet op de rug”), 
  • vrouwen die veel geld verdienen diva’s, verwend, gemeen, onethisch, oppervlakkig etc. zijn
  • veel geld verdienen niet voor “ons soort mensen” is weggelegd. 
  • geld niet gelukkig maakt
 

Je kunt een geweldige vastgoed strategie hebben, maar als je jezelf in de weg zit dan gaat die financiële vrijheid er nooit komen.

Hoe zou het zijn om aan die (onbewuste) stem van je moeder voorbij te gaan? Om vanuit rust en ruimte toe te werken naar financiële vrijheid. Of – als je al financieel vrij bent – je daar helemaal comfortabel mee te voelen. 
 

Want je weet eigenlijk heel goed wat je wilt. Je hebt die stip op de horizon allang gezet. Het zou prettig zijn om je eigen weg te volgen, toch? Ongehinderd door s**t van vroeger.

Goed nieuws: het ontrafelen van oude gedachtepatronen is veel eenvoudiger dan je denkt.

In mijn Masterclass laat ik je zien hoe.

Een verdiepende Masterclass waarin je...

Dit is een andere Masterclass dan je misschien gewend bent. In 5 kwartier begeleid ik je door een verhelderend proces, waarin je inzicht krijgt in je belemmerende overtuigingen en ontdekt hoe je hier los van kunt komen. 

Ik geef veel ruimte voor persoonlijke vragen; het is daarom belangrijk dat je er live bij bent. Er is dan ook geen replay.

Deze LIVE Masterclass vindt plaats op 31 oktober van 19.30 - 20.45 uur.

En kost helemaal niets.

Zorg dat je er bij bent dan kun je stap – voor – stap meegaan in het proces en de vragen stellen die jouw onzekerheden zullen wegnemen. 

“Jouw masterclasses zijn veel meer dan een opsomming van do’s en don’ts. Op een heel eenvoudige manier ga je de verdieping in waardoor de inzichten tot een wezenlijke verandering in je denken en handelen leiden.”
Em Peters
Business coach
“Nooit geweten dat mijn relatie met mijn moeder zo’n invloed heeft op mijn "money mindset". Tijdens je Masterclass realiseerde ik me dat ik eigenlijk continu in het "underdog” standje sta en mezelf daardoor veel kleiner maak dan ik ben. En nu weet ik hoe ik hier aan voorbij kan gaan.
Moeder-dochter relatie
Roos van Doorn
Designer
"Je gaat of een heel natuurlijk manier meteen naar de essentie toe en dat voelt puur en krachtig. Het voelt als thuiskomen, zonder dat het zweverig wordt. Een totaal andere manier om naar mijn financiële vrijheid te kijken waardoor ik veel zekerder ben, en dat merk ik aan de keuzes die ik maak.
Saskia de Bie
Fotograaf
Scroll naar top