Unieke Masterclass voor vrouwelijke ondernemers die een complexe relatie met hun moeder hebben.

Stop met het redden van je klanten!

Stap uit de schaduw van je moeder en onderneem vanuit je ware zelf.

Een verdiepende Masterclass waarin je

Dit is een andere Masterclass dan je misschien gewend bent. In anderhalf uur begeleid ik je door een verdiepend proces, zonder dat het zwaar of therapeutisch wordt.

Ik geef veel ruimte voor persoonlijke vragen; het is daarom belangrijk dat je er live bij bent. Er is dan ook geen replay.

Deze LIVE Masterclass vindt plaats op 28 september van 10.00 uur tot 11.30.

En kost helemaal niets.

Zorg dat je er live bij bent dan kun je meegaan in het proces en de vragen stellen die jou een stap verder helpen.

“Jouw masterclasses zijn veel meer dan een opsomming van do’s en don’ts. Op een heel eenvoudige manier ga je de verdieping in waardoor de inzichten tot een wezenlijke verandering in je business leiden.”
Ingrid
“Nooit geweten dat mijn relatie met mijn moeder zo’n invloed heeft op mijn business. Tijdens je Masterclass realiseerde ik me dat ik eigenlijk continu in “het zorgstandje” sta en mezelf daar eindeloos in verlies.”
Hilde
"Je gaat of een heel natuurlijk manier meteen naar de essentie toe en dat voelt puur en krachtig. Het voelt als thuiskomen, zonder dat het zweverig wordt. Een totaal andere manier om naar mijn business te kijken waardoor ik veel zekerder ben, en dat merk ik aan de klanten die met mij gaan werken. "
Saskia
Scroll naar top