Welke invloed heeft dat op je business?

Download mijn Mindblowing “Dochter-Moeder Test”
en je ontdekt het binnen enkele minuten.

Wie is Inge?

Inge Orlemans no nonsense spiritueel leraar

Ik ben dochter van een verslaafde moeder. Mijn hele jeugd heb ik geprobeerd haar te redden; hoe klein ik ook was, ik was ervan overtuigd dat het mijn schuld was dat zij ongelukkig was. Mijn relaties waren ingewikkeld en ook in mijn werk had ik het gevoel dat alles tegen de stroom inging. Ik bleef maar aandacht geven, had geen goed idee van waar mijn grenzen lagen en voelde me niet in mijn kracht staan.

Toen ik me realiseerde dat niet mijn moeder, maar mijn verhalen over mijn moeder mij belemmerde om me vrij en gelukkig te voelen, heb ik de keuze gemaakt om deze overtuigingen te helen. Door te stoppen met me slachtoffer te voelen en me te verbinden met mijn innerlijke kracht en wijsheid, heb ik me van het verhaal over mijn moeder losgemaakt en dat is het meest mooie, liefdevolle en bevrijdende dat ik ooit heb gedaan.

Na jarenlang als interimmanager en senior consultant gewerkt te hebben, help ik vrouwelijke ondernemers om de belemmerende overtuigingen uit hun jeugd te helen. Zo kom je los van dat eeuwige schuldgevoel en ga je daadkrachtige stappen zetten in je business en in je leven. En dat heeft enorme impact: want als jij straalt, willen mensen bij je horen en trek je als vanzelf de juiste klanten aan. Bedenk je eens wat dat voor je business en dus je omzet kan betekenen….

Wat een geweldige test
Na het doen van de test, zie ik dat het niet om de relatie met mijn moeder gaat, maar om mijn gedachten over haar. Kortom, deze test is een aanrader voor iedereen die inzicht wil in de invloed van hun moeder op hun werk en hun leven.
Margreet Verhaar
juriste en schrijfster
Nu weet ik waarom in mezelf klein hou in mijn werk!
Ik heb mijn hele leven het gevoel gehad dat ik mijn moeder moest redden, dat ik haar gelukkig moest maken. Door de test ontdekte ik dat dit patroon mij klein houdt in mijn werk. Ik ben voortdurend bezig om te geven, om de ander vooruit te helpen. Daardoor sta ik niet in mijn eigen kracht. Dit inzicht heeft me nu al een enorme stap vooruit geholpen. En nu ik beter in mijn vel zit, bloeit mijn bedrijf als nooit te voren.
Jean di Pirio
reiki master

Mindblowing inzichten!

Ontvang mijn test nu gratis en vink de stellingen aan die voor jou van toepassing zijn met jouw verhaal over je moeder in je achterhoofd. Zo ontdek je in hoeverre je moeder (nog steeds) invloed heeft op jouw leven EN je werk.

Je gaat doorzien in welke verhaal uit het verleden jij bent gaan geloven en ontdekken wie jij bent en hoe jij weer in je kracht kan komen te stan.

Door de Mindblowing “Dochter-Moeder Test” te doen, zet je een essentiële stap om vanuit het idee “niet goed genoeg” te zijn, te transformeren naar “volmaakt vrij”.

Wil jij weten welke invloed jouw moeder

op je business heeft?

 

Download dan nu de Mindblowing “Dochter-Moeder Test” en ontdek het binnen enkele minuten.

Scroll naar top

Ontdek de invloed die jouw moeder op je leven EN je werk heeft.

Download mijn gratis test en je ontdekt het binnen enkele minuten.

Bij inschrijving ga je akkoord met inschrijving op mijn mailinglijst.
Je kunt je hiervoor altijd afmelden