"ZO MOEDER, ZO BUSINESS" TEST

Ontdek de invloed die je moeder op jouw business heeft.

“Pas als je je ergens bewust van bent, kan je het helen.”

Toen ik veel vinkjes aankruiste in de test, was ik best verbaasd.
Ik realiseerde me dat de invloed van mijn moeder op mijn leven en mijn werk groter is dan ik dacht. Ik kan hier nog mooie stappen in zetten. Inge, dankjewel.
Lilian Adema
content designer, zelfstandig ondernemer
Nu weet ik waarom in mezelf klein hou in mijn werk!
Ik heb mijn hele leven het gevoel gehad dat ik mijn moeder moest redden, dat ik haar gelukkig moest maken. Door de test ontdekte ik dat dit patroon mij klein houdt in mijn werk. Ik ben voortdurend bezig om te geven, om de ander vooruit te helpen. Daardoor sta ik niet in mijn eigen kracht. Dit inzicht heeft me nu al een enorme stap vooruit geholpen. En nu ik beter in mijn vel zit, bloeit mijn bedrijf als nooit te voren.
Jean di Pirio
reiki master
Wat een geweldige test
Na het doen van de test, zie ik dat het niet om de relatie met mijn moeder gaat, maar om mijn gedachten over haar. Kortom, deze test is een aanrader voor iedereen die inzicht wil in de invloed van hun moeder op hun werk en hun leven.
Margreet Verhaar
juriste en schrijfster
Wat een behulpzame en inzichtgevende test
Ik voelde bij het ondernemen nog blokkades en heb daarom de test gedaan. Ik vond het in eerste instantie lastig om te zien dat de blokkades met mijn moeder te maken hebben. Het was dan ook een fijne verrassing dat ik aan de slag kon met de verdiepende open vragen. Dat was heel behulpzaam en gaf mij inzicht in hoe ik omga met mijzelf en dat dit te herleiden is naar hoe mijn moeder haar moederschap vervulde.
Carla Blijleve
systemisch paardencoach
Scroll naar top

Ja, ik wil graag meer weten over de invloed van mijn moeder op mijn business en hoe ik belemmerende overtuigingen van vroeger kan helen zodat ik moeiteloos en vol vertrouwen ga ondernemen.

Ik ga je niet spammen en je kunt je altijd weer uitschrijven.