Wat anderen zeggen over mij...

Inge geeft veel meer dan ik had kunnen bedenken
"Ik had gehoopt op een snelle oplossing, maar werken met Inge biedt handvatten voor een levenslang proces te zijn dat gewoon héél leuk is om te doen. Ik ben verbinding gaan leggen met mezelf én met anderen. Ik heb nu connecties met klanten die ik tot een paar jaar geleden onmogelijk achtte. Het is echt onbeschrijfelijk: een domino-effect van liefde dat ook mijn kant uit gaat. Het traject is absoluut de moeite waard om aan jezelf te geven."
Licht en lucht in mijn bedrijf en in mij
"Eerst kon ik niet geloven dat de verstoorde relatie met mijn moeder, zoveel impact had – zelfs op mijn werk! De prettige kennismaking met Inge maakte dat ik een traject met haar ben ingegaan. Ik leerde tot de kern te komen, wie ben ik nou eigenlijk? Wat is mezelf, en wat zijn gedachten, angsten, beelden die ik heb gecreeerd. Inge is ontzettend lief en tegelijk ook heel direct. Ik werd bewust van alle belemmerende overtuigingen die ik zelf had bedacht, over mijn moeder, maar ook over de mensen om mij heen en mezelf. Ik voelde veel meer ruimte en durf beter voor mezelf op te komen in werksituaties."
Jill di Pirio
zelfstandig ondernemer
Inge is "the real deal"!
"Inge is er absoluut ongelofelijk goed in om vrouwelijke professionals te doen inzien dat alles waar ze in hun werk in vastlopen (of het nou gaat om conflicten in het team, het niet durven verhogen van hun prijzen of de angst om in het openbaar te spreken) voortkomt uit de complexe relatie met hun moeder. Als je dit inzicht eenmaal hebt, kan je deze overtuigingen helen en je weer verbinden met wie je wezenlijk bent, in plaats van je te laten weerhouden door angst. Als je er klaar voor bent om je eindelijk veilig, waardevol en geliefd te voelen (zelfs als je moeder je geen onvoorwaardelijke liefde en veiligheid heeft meegegeven) en er genoeg van hebt om jezelf steeds weer opnieuw te moeten bewijzen, werk dan met Inge!"
Moeder-dochter relatie ondernemer
Merel Kriegsman
Business coach
Ik heb de warmte en rust in mezelf teruggevonden
"Ik draaide altijd in cirkels, had het gevoel dat ik niet verder kwam met mijn bedrijf. Ik was het contact met mezelf volledig kwijt. De sessies met Inge hebben me geholpen om vanuit mijn hart te ondernemen, en niet vanuit mijn hoofd. Ik kijk nu met mildheid naar mijn belemmerende overtuiging “ik ben niet goed genoeg”.. als lawaai van de aap in mijn hoofd. Ik voel dat ik richting heb; ik weet nu wat ik echt wil, wat goed voelt. Ik heb een stevige en liefdevolle basis om op verder te bouwen."
Belemmerende overtuigingen Stefanie
Stefanie Roseeuw
Newborn fotografie
Nooit meer geven ten koste van mezelf
"Inge heeft mij geholpen in het ont-wikkelen/ontrafelen van mijn belemmerende gedachten in mijn dagelijks leven. Zij heeft mij doen inzien dat mijn gedachten (mijn ego) mij op een verkeerd spoor zetten en dat die gedachten niet de waarheid over mijzelf zijn. Zonder het traject met Inge had ik nu nog steeds rondgedobberd op een gigantische oceaan; stuurloos, zinloos, niet wetende waar te beginnen. Ik voel mij weer krachtig en weet hoe ik kan geven én bij mezelf kan blijven. Dank je wel Inge💜"
Belemmerende overtuiging - Machteld
Machteld Aberson
Ademtrainer
Inge, je prikt zo mooi door mijn warboel heen.
"Verhelderend om mijn ‘vechten tegen’ om te buigen naar ‘loslaten’ en zijn zoals ik ben. Ik hoef geen goedkeuring buiten mezelf te zoeken: dat geeft me een sereen, zacht en vrij gevoel. Prachtig hoe je door liefdevol te luisteren laagjes bij me weg pelt waardoor je bij mij zo’n inzicht helder maakt."
Lilian - vrouwelijke ondernemer
Lilian Adema
Grafisch vormgever
Liefdevol met jezelf aan de slag gaan.
"Inge laat je geduldig zelf zien en ervaren wat je aan het doen bent en haar vragen zijn zo dat je zelf vertelt hoe het anders kan. Alleen door liefdevol met mezelf aan de slag te gaan, de regie te nemen kwam ik los van de zich steeds repeterende verhalen en kreeg ik mijn energie en creativiteit weer op volle sterkte. Inge is echt geweldig om als coach te hebben, niet zweverig; ze leidt je echt door jouw proces, liefdevol en professioneel."
Vrouwelijke ondernemer Hanne
Hanne Lionares
HR manager
Ik wil je enorm bedanken
"voor de praktische manier waarop je me hebt geleerd dichter bij mezelf te komen, voor alle webinars, voor de bijeenkomsten, voor de kennismaking met Byron Katie en voor al je inzichten en wijze woorden. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor een heel ander mens ben geworden, veel meer in balans en zelfverzekerder. Je laat een onuitwisbare indruk achter en je hebt voor altijd een heel bijzonder plekje in mijn hart."
Ingrid Höppener
Freelance docent
Meer vertrouwen en verbinding met mezelf.
"Ik worstelde al een tijdje met de relatie met mijn moeder en voelde dat dit invloed had op mijn bedrijf. Mijn loyaliteit naar mijn moeder weerhield me heel lang om stappen te ondernemen. Inge gelooft niet in ingewikkelde gesprekken met je moeder. Ze nodigt je uit om naar binnen te keren en – opnieuw – contact te maken met je wezenlijke zelf. Daardoor kreeg ik veel meer zelfvertrouwen. Al de eerste maand nadat ik met Inge aan de slag was had ik meer dan 40 inschrijvingen voor een betaald webinar."
Saskia - coachee moeder-dochter relatie
Saskia Vandenbroeck
Office Confetti, Mentor voor VA's
Mijn eigen wensen en verlangens ontdekt en gerealiseerd
“Inge is een warme en liefdevolle coach. Ze heeft me doen inzien dat ik me verstopte achter oude verhalen en belemmerende gedachten en dat ik mezelf daarmee goed in de weg zat. Door met haar te werken leerde ik dit ‘stemmetje in mijn hoofd” – dat verdacht veel leek op mijn moeders verwachtingen – te doorzien. Inge hielp mij om mijn eigen wensen en verlangens te ontdekken. Ik sta nu zoveel meer in mijn kracht, mijn omzet is verdubbeld en ik heb eindelijk een goed lopende praktijk met tevreden klanten."
Familiesystemen moeder
Jean Goldstone
Reiki master
Ik wilde niet wroeten in het verleden; dat had ik al genoeg gedaan
"Maar jouw traject brengt me juist in het hier en nu. Ik heb geleerd om af te stemmen met mezelf: “wat voel ik?” Nu neem ik doordachter beslissingen en ben ik minder impulsief. Ik doe geen dingen meer die niet bij me passen. Dat heeft een enorme impact op mijn bedrijf, op hoe ik coach. Het voelt lichter en er is nu ruimte voor vreugde en rust. "
Maureen rond
Em Peters
Kindercoach
Een andere manier van kijken naar "pieker thema's"
"Door het traject met Inge, aangevuld met relevant lesmateriaal vanuit de academie, leerde ik op een prettige manier tot de kern te komen. Wie ben ik nou eigenlijk? Wat is echt mezelf en wat is eigenlijk ruis? Ik leerde op een andere manier te kijken naar "pieker" thema's en belemmerende overtuigingen en er bleek eenzelfde patroon in te zitten. Een mooi inzicht waardoor ik me veel relaxter in mijn werk, thuis en in mijn relatie met mijn moeder voel. Inge is ontzettend lief en tegelijk ook heel direct. Juist die combinatie maakt haar als mentor heel waardevol. Ik vind het erg prettig op deze manier tot inzichten te komen, zonder dat het onnodig zwaar voelt."
Belemmerende overtuigingen Yvonne
Anna de Bruijn
IT consultant
Dankzij Inge ben ik meer geworden wie ik eigenlijk ben
"Ik had in mijn werk het gevoel dat ik aan het geven was ten koste van mezelf. Alsof ik mijn klanten nodig had om mijn bestaansrecht te voeden. Ik realiseerde me dat klanten dit voelen en wilde uit het verhaal van “anderen moeten redden” stappen. In mijn kennismakingsgesprek voelde ik dat Inge mij niet wilde redden, mij niet nodig had. Ik dacht.. zij is waar ik wil zijn. Inge zoekt het drama niet op. Ze gaat een niveau dieper, daar waar de verwarring zit. Ze liet me zien waar de oorzaak van de verwarring ligt en door dat te begrijpen en te ervaren, was het eenvoudig om het los te laten. Ik zit nu in een flow in mijn werk. Ik mag helemaal mezelf zijn: dat wordt ineens toegejuicht. Ik heb veel opdrachten maar verlies mijn energie niet. Ik ben nog steeds leuk met de kinderen en lekker aan het chillen. Ik heb precies gekregen waar ik op hoopte."
Belemmerende overtuiging Anne
Anne Begeman
Gedragspsycholoog, trainer, organisatieadviseur
Inge luistert: met aandacht, met hart.
"En als ze geluisterd heeft, weet ze intuïtief precies wat ze terug moet zeggen. Ze moedigt aan, juicht toe, en stelt precies de juiste vragen. Ik zie nu dat het niet mijn moeder is die mij belemmerde, maar ik zelf. Eigenlijk belemmerde ik ons allebei. En dat is gestopt met hulp van Inge; wat een vrijheid! Inges ervaringen met haar moeder, in combinatie met haar vaardigheden als coach, zijn uniek."
Vrouwelijke ondernemer Marielle
Mariëlle
Business coach
Ik was zo geraakt door je e-book
"Het is alsof je in mijn hoofd kijkt en precies begrijpt waar ik tegenaan loop in mijn ondernemerschap. Het e-book is een perfecte mix van eenvoudig uitleggen en mooie inzichten. De prachtige meditatie is een waardevolle aanvulling, omdat het wezenlijk zelf zich niet in woorden laat vangen."
Moeder-dochter relatie
Roos van Sen
Dichter
Scroll naar top