E-book
"thuiskomen bij je zelf"

zodat je wezenlijke zelf doorschijnt in alles wat je onderneemt.

Je hebt in je leven én in je business heel wat meegemaakt en bent gewend om gewoon door te gaan. Maar steeds vaker heb je het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Je wilt vooruit, een nieuwe weg inslaan; leven en ondernemen in overeenstemming met wie jij diep van binnen bent.  Maar “iets” houdt je tegen: wat je ook doet, het lijkt nooit genoeg en dat weerhoudt je ervan om écht in het licht te gaan staan. 

Als je vastloopt in je business, kán dit te maken hebben met de relatie met je moeder. Het is alsof – ook al ben je allang volwassen – je in je hoofd de stem van je moeder hoort. Ergens diep van binnen voel je je nog steeds afhankelijk van haar oordelen of goedkeuring. Hoe lang moet het nog duren voor je wat milder wordt voor jezelf?

Ik weet wat je bedoelt, het was ook mijn verhaal. Maar ik weet ook hoe je deze belemmerende overtuigingen  kunt doorzien, hoe je je kunt verbinden met wie je werkelijk bent zodat je vanuit bezieling gaat leven en ondernemen. 

E-book moeder-dochter relatie

E-book: Thuiskomen bij jezelf

zodat je wezenlijke zelf helder doorschijnt in alles wat je onderneemt.

Ontdek hoe de relatie met je moeder te maken kan hebben met je business en wat de enige oplossing is om met je belemmerende overtuigingen om te gaan.

BONUS: een prachtige meditatie om je te verbinden met je wezenlijke zelf.

Wil jij dit gratis e-book + meditatie?

Inge begrijpt precies waar ik tegenaan loop

"Ik was zo geraakt door je e-book. Het is alsof je in mijn hoofd kijkt en precies begrijpt waar ik tegenaan loop in mijn ondernemerschap. Het e-book is een perfecte mix van eenvoudig uitleggen en mooie inzichten. De prachtige meditatie is een waardevolle aanvulling, omdat het wezenlijk zelf zich niet in woorden laat vangen."
Moeder-dochter relatie
Roos van Sen
Dichter

Jouw boodschap is helder en volledig

"Het e-book kan je “wakker” schudden. En dan is het natuurlijk de kunst om er bewust mee om te gaan. Ik weet dat jij daar een hele fijne begeleiding bij geeft. Met een warm hart en een ferme energie. Een fijne verassing kwam een paar dagen later: een verdiepende oefening met open vragen. Dat was heel behulpzaam en gaf mij inzicht in hoe ik omga met mijzelf en dat dit te herleiden is naar hoe mijn moeder haar moederschap vervulde."
Carla Blijleve
Systemisch paardencoach
Scroll naar top