Complete online “Liefdevol Leiderschap Academie”.

Uniek en eenmalig aanbod,
nu met 50% korting.

Ik geloof dat een – onbewust – complexe relatie met je moeder ervoor zorgt dat jij en dus ook je bedrijf, niet volledig tot bloei kan komen.

Het is tijd om je te verbinden met wie JIJ bent en vertrouwen te krijgen in je innerlijk kompas, zodat je niet meer afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen (…je moeder) en je volledig in je kracht gaat staan.

Wil je dat ik je help met mijn bewezen 4 stappen-methode om je oordelende en belemmerende gedachten te doorzien en je weer volmaakt vrij te voelen?

Dat kan! Ik nodig je uit voor de pre-launch van mijn Liefdevol Leiderschap Academie. De komende weken ga ik al mijn video’s, e-books, interviews, oefeningen en meditaties van de afgelopen jaren up-to-date maken, spiksplinternieuwe content toevoegen en alles in een eenvoudig toegankelijke ledenomgeving plaatsen.  Ik ben op zoek naar vrouwen die samen met mij willen ontdekken hoe bevrijdend het is om je moeder te vergeven en eindelijk onvoorwaardelijk in je eigen kracht te gaan staan.

Je kunt je met 50% korting voor dit 3 maanden programma inschrijven. Dat betekent dat ik het programma samen met jouw hulp en feedback ga vormgeven, zodat het nóg beter aansluit bij jouw vragen en wensen. Drie maanden lang ontvang je iedere 2 weken nieuwe content, kun je mij vragen stellen en leren loslaten en groeien.

Ik start op 1 oktober 2020 met een beperkte groep gemotiveerde en proactieve vrouwen. Zo heb ik voldoende aandacht voor de stappen die jij maakt. Het is dus niet alleen veel goedkoper, het is ook veel exclusiever.

Het enige wat ik van je vraag is jouw feedback en een testimonial als je het programma hebt afgerond.

Stel je voor wat voor verschil dat voor je leven en je bedrijf maakt!

Dit aanbod is uniek en komt niet meer terug en het aantal deelnemers is beperkt. Wacht dus niet te lang. 

Wat is het resultaat?

Praktische informatie

Inge Orlemans - Liefdevol Leiderschap Academie

Modules: 5 modules met ruim 8 uur inzichtgevende video’s, thema’s, interviews, meditaties en oefeningen.

Inhoud: alles over het ont-wikkelen van je denken,  vergeving en schuld, projecties,  verbinding met je wezenlijke zelf, geven en ontvangen (grenzen trekken), aanval en verdediging.

Plus daarbij: toegang tot de besloten community, een maandelijkse LIVE zoom call en mijn liefdevolle en onverdeelde aandacht voor jouw proces.

Prijs: nu € 497 i.p.v. € 997 (pre-launch)

Start: 1 oktober 2020

Toegang tot het programma: onbeperkt

Updates: iedere 2 weken ontvang je nieuwe content.

Kortom: een no-brainer,

Scroll naar top