Volmaakt Vrije Dochters Academie

Het helen van de relatie met je moeder is essentieel om vrij en vol vertrouwen te leven en te werken

Ik help je graag op weg

Ben je een ambitieuze vrouwlijke ondernemer of professional en voel je je (onbewust)  belemmerd door de  invloed van jouw moeder op je leven en je werk? En wil je hier verandering in brengen? Wil je je vrij voelen van oordelende gedachten en een sterke en stralende ondernemer worden?

Het doorbreken van deze gedachtenpatronen is best lastig en vraagt om meer dan alleen het besluit om het anders te gaan doen.

Herken je dit?

Inge Orlemans - no nonsense spiritueel leraar

Ik geloof dat een – onbewust – complexe relatie met je moeder ervoor zorgt dat jij en dus ook je relaties en je business, niet volledig tot bloei kunnen komen.

Het is tijd om je te verbinden met wie JIJ bent en vertrouwen te krijgen in je innerlijk kompas, zodat je niet meer afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen (…je moeder) en je volledig in je kracht gaat staan.

Vergeef je moeder, vergeef jezelf

Over Inge Orlemans

Ik ben dochter van een verslaafde moeder. Mijn hele jeugd heb ik geprobeerd haar te redden.  Hoe klein ik ook was, ik was ervan overtuigd dat het mijn schuld was dat zij te veel dronk en ongelukkig. Ik voelde me hopeloos alleen en in de steek gelaten.

Dat had invloed op mijn jongvolwassen leven: ik wist niet goed hoe ik met emoties om moest gaan, behalve door mezelf vol te proppen. Mijn relaties waren ingewikkeld, ergens verwachtte ik dat mijn partner me eindelijk gelukkig kon maken. 

Pas later ontdekte ik de invloed van de relatie met mijn moeder op mijn werk als senior consultant bij Ernst & Young. Ik voelde me vaak alleen, niet goed genoeg tov mijn collegae. Ik functioneerde als een soort schaduw van mezelf en durfde niet voor mezelf op te komen, laat staan om voor de leukste – en beste betalende – klussen in aanmerking te komen. Ik voelde me doodmoe en uitgeput.

Tijdens mijn yoga- en meditatie opleiding kwam ik in aanraking met “Een cursus in Wonderen”, waar ik diep door geraakt en geïnspireerd werd. 

Ik ontdekte dat niet mijn moeder, maar mijn verhalen over mijn moeder mij belemmerde om me vrij en gelukkig te voelen, Ik koos ervoor om niet meer vanuit het verleden naar mijn moeder te kijken. Ik liet mijn oordelen en verwachtingen los en keek vanuit liefde naar haar, de liefde waar wij allemaal een manifestatie van zijn en die ons altijd met elkaar verbindt.

Mijn moeder kreeg Korsakov, daarna een cva en toen werd ze langzaam dement. Ik bezocht haar veel in het verzorgingshuis. Het werd steeds fijner om bij haar te zijn. Hoe boos, verdrietig of machteloos ze zich ook voelde, ik was er helemaal voor haar. En er gebeurde iets heel moois..  ook werd zij rustig en stil. En dan voelde ik me volmaakt en vrij… eigenlijk gewoon gelukkig en eindelijk wezenlijk verbonden met haar.

Door de relatie met mijn moeder te helen, ont-dekte ik de rust en mildheid in mezelf. En vanuit die stilte en innerlijke kracht kwam er veel meer flow in mijn business. Nu heb ik een bloeiende onderneming waarin ik vrouwelijke ondernemers coach die een complexe relatie met hun moeder hebben. Een verhaal waarin ik mezelf herken en waarin ik precies weet welke stappen je kunt zetten om je volmaakt vrij te voelen: zowel in je leven, je relaties maar zeker ook in je werk.

Wil je dat ik je help met mijn bewezen 4 stappen-methode om je oordelende en belemmerende gedachten over je moeder te doorzien
en helemaal je prachtige zelf te kunnen zijn?

Dat kan! Ik nodig je uit voor mijn

Volmaakt Vrije Dochters Academie.

Een 12 weken durende transformerende groepscoaching, waarin je leert hoe jij de sleutel in handen krijgt om de relatie met je moeder te helen, 

zonder dat je haar erbij nodig hebt.

Wat is het resultaat?

De Volmaakt Vrije Dochters Academie bestaat uit 5 modules

De basis

Je wordt je bewust van WAT je denkt en je leert het onderscheid tussen je ego en je wezenlijke zelf.

De methode

De vier stappen om je belemmerende overtuigingen over je moeder en jezelf te helen.

De praktijk

Hoe pas je deze inzichten toe in het dagelijks leven en voel je je licht en vrijer in al je relaties.

De verdieping

Thema's als: aanval & verdediging, geven & ontvangen, innerlijk kind etc. worden dieper uitgewerkt.

Bonus interviews

Over Een cursus in Wonderen, The Work van Byron Katie, schuld, vergeving.

Ik durfde de stap niet te zetten en dat kostte goudgeld.

Ik ben afgestudeerd als pedagoog, de wens van mijn ouders: een academische graad. Toen ik kinderen kreeg ben ik thuisgebleven om voor ze te zorgen. Toen ze groter werden wilde ik weer aan de slag. Ik volgde allerlei opleidingen: yoga, reiki, NLP, familie-opstellingen;
Mijn moeder zei steeds: wat fijn dat je zulke leuke hobby's hebt. Door de coaching van Inge zag ik hoe ik mezelf tegenhield om te doen waar mijn hart lag en daarmee mijn geld te verdienen. Ik ging naar de KvK en startte mijn bedrijf. Binnen no-time had ik een bloeiende praktijk en mijn investering in de coaching van Inge er uit.
Jean Goldstone
psychotherapeut
Ik liep op mijn tenen.
Ik was als kind enorm mijn best aan het doen, het was niet goed of het deugde niet. De kritische blik van mijn moeder;  ik deed alles om te kunnen laten zien 'kijk mam, dit is mij gelukt'. Ik liep op mijn werk voortdurend op mijn tenen, zelfs toen mijn moeder al jaren overleden was. Dat leidde tot een flinke burn-out. Ik herkende het patroon, maar bleef steeds in dezelfde kuil stappen. Pas door de coaching van Inge kon er zachtheid in komen. Kon ik zien dat het een onschuldige vergissing is en dat er niets nodig is en dat ik precies goed ben zoals ik ben. Dat ik helemaal mezelf mag zijn en kan rusten in wat er is. En dat brengt licht en lucht in mijn bedrijf en in mij.
Sanne Vos
zelfstandig ondernemer

Praktische informatie

Inge Orlemans - Liefdevol Leiderschap Academie

Online coachingsprogramma:  12 weken coachingsprogramma, inclusief video’s, oefeningen, meditaties, werkboeken, interviews, verdiepende thema’s etc.

Wekelijkse live calls:  online bijeenkomsten: “Delen en Helen” waarin we thema’s bespreken en ik je liefdevol (en direct) ondersteun in je stappen om uit het verhaal te stappen en dichterbij jezelf te komen.

Replay van de wekelijkse live calls, dus het is geen probleem als je er (een keer) niet bij kunt zijn. 

Toegang tot besloten community waar ik dagelijks aanwezig ben voor steun, vragen en inspiratie

Wekelijks oefeningen die je denken ont-wikkelen

Investering: circa 2 uur per week

Toegang tot het programma: onbeperkt

We starten in januari 2021 

Prijs: € 1497 € 997 (ex btw) of 3 termijnen van € 350 (ex btw)

Scroll naar top