Complete online “Volmaakt Vrije Dochters Academie“.

Uniek en eenmalig aanbod,
nu met 50% korting.

Voel jij je ook belemmerd door de (onbewuste) invloed van jouw moeder op je leven en je werk? En wil je hier verandering in brengen? Wil je je vrij voelen van oordelende gedachten en een sterke en stralende ondernemer worden?

Het doorbreken van deze gedachtenpatronen is best lastig en vraagt om meer dan alleen het besluit om het anders te gaan doen.

Herken je dit?

Inge Orlemans - no nonsense spiritueel leraar

Ik geloof dat een – onbewust – complexe relatie met je moeder ervoor zorgt dat jij en dus ook je bedrijf, niet volledig tot bloei kan komen.

Het is tijd om je te verbinden met wie JIJ bent en vertrouwen te krijgen in je innerlijk kompas, zodat je niet meer afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen (…je moeder) en je volledig in je kracht gaat staan.

Wil je dat ik je help met mijn bewezen 4 stappen-methode om je oordelende en belemmerende gedachten te doorzien en je weer volmaakt vrij te voelen?

Dat kan! Ik nodig je uit voor de pre-launch van mijn Volmaakt Vrije Dochters Academie. De komende weken ga ik al mijn video’s, e-books, interviews, oefeningen en meditaties van de afgelopen jaren up-to-date maken, spiksplinternieuwe content toevoegen en alles in een eenvoudig toegankelijke ledenomgeving plaatsen.  Ik ben op zoek naar vrouwen die samen met mij willen ontdekken hoe bevrijdend het is om je moeder te vergeven en eindelijk onvoorwaardelijk in je eigen kracht te gaan staan.

Je kunt je met 50% korting voor dit 3 maanden programma inschrijven. Dat betekent dat ik het programma samen met jouw hulp en feedback ga vormgeven, zodat het nóg beter aansluit bij jouw vragen en wensen. Drie maanden lang ontvang je iedere 2 weken nieuwe content, kun je mij vragen stellen en leren loslaten en groeien.

Ik start met een beperkte groep gemotiveerde en proactieve vrouwen. Zo heb ik voldoende aandacht voor de stappen die jij maakt. Het is dus niet alleen veel goedkoper, het is ook veel exclusiever.

Het enige wat ik van je vraag is jouw feedback en een testimonial als je het programma hebt afgerond.

Stel je voor wat voor verschil dat voor je leven en je bedrijf maaktVol

Dit aanbod is uniek en komt niet meer terug en het aantal deelnemers is beperkt. Wacht dus niet te lang. 

Wat is het resultaat?

Eindelijk een goed lopende praktijk
Inge is een warme en liefdevolle coach. Ze heeft me doen inzien dat ik me verstopte achter oude verhalen en belemmerende gedachten en dat ik mezelf daarmee goed in de weg zat. Door met haar te werken leerde ik dit 'stemmetje in mijn hoofd' - dat verdacht veel leek op mijn moeders verwachtingen - te doorzien. Inge hielp mij om mijn eigen wensen en verlangens te ontdekken. Ik sta nu zoveel meer in mijn kracht en heb eindelijk een goed lopende praktijk met tevreden klanten. 
Jean Goldstone
psychotherapeut
Licht en lucht in mijn bedrijf en in mij
Ik was als kind enorm mijn best aan het doen, het was niet goed of het deugde niet. De kritische blik van mijn moeder;  ik deed alles om te kunnen laten zien 'kijk mam, dit is mij gelukt'. Ik liep op mijn werk voortdurend op mijn tenen, zelfs toen mijn moeder al jaren overleden was. Dat leidde tot een flinke burn-out. Ik herkende het patroon, maar bleef steeds in dezelfde kuil stappen. Pas door de coaching van Inge kon er zachtheid in komen. Kon ik zien dat het een onschuldige vergissing is en dat er niets nodig is en dat ik precies goed ben zoals ik ben. Dat ik helemaal mezelf mag zijn en kan rusten in wat er is. En dat brengt licht en lucht in mijn bedrijf en in mij.
Sanne Vos
zelfstandig ondernemer

Praktische informatie

Inge Orlemans - Liefdevol Leiderschap Academie

Modules: 5 modules met ruim 8 uur inzichtgevende video’s, thema’s, interviews, meditaties en oefeningen.

Inhoud: alles over het ont-wikkelen van je denken,  vergeving en schuld, projecties,  verbinding met je wezenlijke zelf, geven en ontvangen (grenzen trekken), aanval en verdediging.

Plus daarbij: toegang tot de besloten community, een maandelijkse LIVE zoom call en mijn liefdevolle en onverdeelde aandacht voor jouw proces.

Prijs: nu € 497 i.p.v. € 997 (excl btw)

Toegang tot het programma: onbeperkt

Updates: iedere 2 weken ontvang je nieuwe content.

Kortom: een no-brainer,

Scroll naar top