Vergeef je moeder, vergeef jezelf

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

"Vergeef je Moeder,
Vergeef Jezelf"

* Door je aan te melden voor de masterclass kom je ook op mijn mailinglijst.

Ontdek hoe je je belemmerende gedachten over je moeder kunt helen en kunt vertrouwen op je innerlijke kracht; zowel in je relaties als in je werk. 

Herken je dit?

Dan is mijn Masterclass "Vergeef je moeder, Vergeef jezelf" écht iets voor jou

Vergeven? Waarom... en HOE?

Misschien dat je dent dat het er om gaat om de ander te vergeven – je moeder die je heeft gekwetst, de oordelende stem in je hoofd die je gevangen houdt waardoor je niet het leven kunt leiden dat je echt wilt.

Maar werkelijk vergeven is iets dat je jezelf geeft. Het gaat over het loslaten van belemmerende overtuigingen en negatieve gedachtenpatronen. Het gaat over het je weer verbinden met je wezenlijke zelf; je innerlijke kracht en wijsheid.

En het goeie nieuws is. Je hebt je moeder er helemaal niet bij nodig.

Vergeven is het loslaten
van alle hoop op een beter verleden.

Dit is wat je tijdens de masterclass gaat ontdekken:

Stel je voor wat voor impact dat op je bedrijf heeft.
Want als jij straalt, willen mensen bij je horen en krijg je als vanzelf meer leuke klanten en daardoor meer omzet.



Lees hier de ervaringen van vrouwen die je voorgingen

"Doordat ik vroeger veel onveiligheid heb ervaren met mijn moeder, was ik steeds op zoek naar bevestiging. Door het webinar van Inge kijk ik beter naar de overtuigingen die hieronder liggen - het vergeven van mezelf. Ik zie nu dat ik geen slachtoffer hoef ge zijn van mijn jeugd en mijn gedachten. Ik kan er opnieuw voor kiezen om in het hier en nu te leven. Ik weet nu dat ik alles in mijzelf kan vinden en mijzelf alles kan geven wat ik nodig heb."
Ingrid Klasen
"Mijn moeder had een gecompliceerde en ongelukkige jeugd. Armoe en ellende. Ze moest al jong gaan werken en mocht niet naar school. Nadat haar 14-jarige kind overleed, werd zij depressief. Dat was gedurende mijn hele jeugd zo. Ik was een slim kind en was ook vrij gelukkig. Maar daar voelde ik me schuldig over. Alles wat bij mij goed ging, was in mijn ogen een klap in het gezicht van mijn moeder. En toen zij eenmaal overleden was, kon ik dat nooit meer goedmaken. In het webinar van Inge heb ik geleerd dat er geen sprake is van schuld en er niets goed te maken is. Dat zijn belemmerende gedachten, die ik de weg staan van een vrij en gelukkig leven."
Margreet Verhaar
juriste en schrijfster

In mijn Masterclass “Vergeef je moeder, Vergeef jezelf” leer ik je in vier stappen om de belemmerende overtuigingen van vroeger los te laten en je weer te verbinden met je wezenlijke zelf.

Ik ga je precies en stap voor stap vertellen hoe jij je moeder kunt vergeven, zodat jij weer helemaal jezelf kunt zijn, met je prachtige talenten, je innerlijke wijsheid, schoonheid en je eigen kracht.

Je krijgt meer plezier en succes in je business, je trekt super leuke klanten aan en ziet je omzet groeien.

Deze GRATIS online Masterclass kun je thuis met een lekker kopje koffie volgen. Het duurt ongeveer 75 minuten. 

Hai, ik ben Inge Orlemans,

1 op 1 coaching - Inge Orlemans

Ik ben dochter van een verslaafde moeder. Mijn hele jeugd heb ik geprobeerd haar te redden; hoe klein ik ook was, ik was ervan overtuigd dat het mijn schuld was dat zij ongelukkig was. Mijn relaties waren ingewikkeld en ook in mijn werk had ik het gevoel dat alles tegen de stroom inging. Ik bleef maar aandacht geven, had geen goed idee van waar mijn grenzen lagen en voelde me niet in mijn kracht staan.

Toen ik me realiseerde dat niet mijn moeder, maar mijn verhalen over mijn moeder mij belemmerde om me vrij en gelukkig te voelen, heb ik de keuze gemaakt om deze overtuigingen te helen. Door te stoppen met me slachtoffer te voelen en me te verbinden met mijn innerlijke kracht en wijsheid, heb ik me van het verhaal over mijn moeder losgemaakt en dat is het meest mooie, liefdevolle en bevrijdende dat ik ooit heb gedaan.

Na jarenlang als interimmanager en senior consultant (Ernst & Young) gewerkt te hebben, help ik nu vrouwelijke ondernemers om de belemmerende overtuigingen uit hun jeugd te helen. Zo kom je los van dat eeuwige schuldgevoel en ga je daadkrachtige stappen zetten in je werk, je relaties en in je leven. En dat heeft enorme impact voor je business: want als jij straalt, willen mensen bij je horen en trek je als vanzelf de juiste klanten aan. Bedenk je eens wat dat voor je bedrijf en dus je omzet kan betekenen….

Ben je er klaar voor om het verleden los te laten en in het HIER EN NU te gaan leven?
Om te ontdekken hoe je kunt vertrouwen op je innerlijke kracht en wijsheid?

Doe mee met mijn Masterclass en ontdek
hoe werkelijk vergeven je leven en je business diepgaand kan veranderen.

Scroll naar top